BokaMera

Delar av vårt team som jobbar med BokaMera sitter på ett kontorshotell i Helsingborg. Detta gör att man får fler kollegor och kontakter med andra företag som man annars inte skulle ha fått. Inte minst som en av våra kunder beskriver det så bra "företag slipper dyra investeringar i kontor och kontraktstider". Många vill inte jobba själva eller hemma utan ha ett kontor att komma till. En härlig gemenskap helt enkelt.

BokaMera har flera kunder som hyr ut lokaler till företag, stora som små, konferens- och möteslokaler. Vi har även gjort det ännu smidigare att driva just sådana företag med passersystem, bokningstavlor och framförallt våra bokningsappar som används både av våra kunder för administrering och deras kunder för att boka tider och lokaler.

Läs mer om Bellevue Kontorshotell och se vad de tycker om att använda sig av ett online bokningssystem!

"Bellevue Kontorshotell är ett företag i Malmö som hyr ut trevliga prisvärda kontorslokaler eller coworking med familjär atmosfär och tillgång dygnet runt. Våra kunder slipper dyra investeringar i kontor och kontraktstider, de kan ha en flexibel, funktionell och prisvärdig arbetsmiljö, redan från dag ett. Våra kunder minskar sina fasta kostnader och flexibiliteten med korta uppsägningstider skapar ekonomisk trygghet. Med närhet både till Malmö city och ringvägarna har Bellevue ett optimalt läge, med goda möjligheter till parkering både för våra hyresgäster och deras kunder.

 

Vi är sedan länge mycket nöjda med BokaMera, som på många sätt har underlättat bokningen av våra konferensrum för alla de företag som hyr kontor hos oss! Både upplägget via bokningar på hemsidan och att våra kunder kan boka konferensrummen via en bokningsapp ökar flexibiliteten och bokningarna fungerar som det ska – enkelt och smidigt. BokaMera har effektiviserat vårt sätt att boka och använda våra konferenslokaler!

Med vänliga hälsningar

Bellevue Kontorshotell"

Bellevue Kontorshotell är bokningsbar online med BokaMeras bokningssystem
Trustpilot BokaMera och kontorshotell
Vill du veta mer om våra bokningstavlor?