BokaMera

Bokningsskärm för flera typer av bokningstjänster

Denna kan användas för olika typer av bokningar, såsom:

Vi skapar framtidens smarta bokningssystem och vårt motto är att alla verksamheter eller föreningar ska kunna ansluta sig till framtidens kostnadseffektiva och smarta display bokningssystem från BokaMera. Vi vill göra det så enkelt som möjligt!

Denna kan användas för olika typer av online bokningar

Integrerat med toppmodernt passersystem

BokaMera Display är integrerat med moderna och populära passersystem såsom RCO, Axema, Parakey, Amido eller Vanderbilt Omnis för att nämna några. Dessa kan enkelt kopplas samman och då öppnas portar, dörrar och annat direkt i samband med den bokade tiden. 

Integrera bokningstavlan med ett passersystem

Alla nyckelfunktioner i ett bokningssystem

En annan bra sak med BokaMera Display är att man slipper köpa en dyr hårdvara. Som kund väljer man själv ut hårdvaran och betalar endast för bokningssystemet. Flexibelt och skräddarsytt för just den egna verksamheten. 

  • Man kan registrera alla medlemmar/kunder
  • Varje medlem/kund får en egen pinkod bestående av 4 siffror
  • Företaget väljer vad som ska kunna bokas och under vilka tider det ska kunna bokas
  • Användarna kan välja vad som ska bokas, när det ska bokas 
  • BokaMera Display låter dig skapa en enkel och tydlig tabellvisning som visar alla aktuella bokningar i ett system för en viss dag - perfekt för att ställa upp i receptionen, utanför dörren eller på kontoret
  • Man kan felanmäla objekt
  • Man kan annullera bokningar enkelt
  • Loggar ut automatiskt efter 10 sekunder av inaktivitet för att skydda användarens bokningar
  • Fungerar på alla surfplattor, skapad med en responsiv design som passar alla enheter
Alla nyckelfunktioner i ett bokningssystem

Boka on the go

Bokningar kan göras såväl på plats som i förväg online, via mobil, surfplatta eller dator. Kunder kan även använda sig av vår bokningsapp. Lätt att ladda ner på både Android och iPhone. Enkelt och smidigt, genom enbart några klick! Går en kund förbi och vill boka en tid? Då är det bara till att dubbelkolla om det är ledigt och boka direkt. 

Ett revolutionerande sätt att se på bokningar

BokaMera Display kan installeras överallt. Det är endast du som ställer kraven och som vet vad som är mest praktiskt för era kunder. Ni kan ha den i korridoren, utanför lokalen eller i receptionen. Det enda som krävs är en surfplatta och en licens hos BokaMera.

Gränssnittet är snyggt och användarvänligt. Man ser allt i en praktisk och tydlig tabell vilket säkerställer att man inte får dubbelbokningar. 

Passar alla surfplattor, när som helst, var som helst

Bokningssystemet kan användas från precis vilken enhet du vill. Vi har utformat ett modernt display system som passar alla typer av surfplattor och som är lika användarvänligt oavsett vilken skärm man befinner sig bakom. 

Vad är nästa steg?

Det är viktigt att du använder den surfplattan du vill använda som din bokningstavla när du lägger till din licens. Du hittar länken nedan på knappen "Registrera en surfplatta här till BokaMera Display bokningssystem!". Där loggar du in med ditt adminkonto och du är igång. Behöver du extra hjälp så är du välkommen att kontakta oss på supporten. Ta gärna hjälp av manualen här som guidar dig rätt.

Bokningssystemet kostar från 229kr/månad i sitt grundutförande, för varje bokningsskärm tillkommer sedan 149kr/månad per koppling till bokningsskärm. Inga andra extra avgifter. Man köper hårdvaran själv. Kundsupport ingår, samt hjälpa att komma igång och installera systemet. Dessutom går det fort, man kommer igång med allt på 1 timme. 

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång