Företaget BokaMera AB startades 2011 med ambitionen att göra företag och entreprenörer över hela Sverige bokningsbara online via mobilen, webben och surfplattan.

Sedan starten grundar sig vår vision i en bokningsplattform som sätter användarna i fokus. Det ska vara enkelt att skapa en närvaro online och bygga relationer med sina kunder som får verksamheten att växa.

Fokusera på det ni gör bäst

Vi fokuserar på att göra bokningar bättre för alla, så företag kan fokusera på det dem är bäst på: skapa och sälja sina tjänster. Idag använder företag BokaMera för att hantera alla delar av verksamheten - ta emot och hantera bokningar, få betalt, skicka påminnelser, kommunicera med kunder och mycket mer.

Vi fokuserar på att göra bokningar bättre för alla, så företag kan fokusera på det dem är bäst på: skapa och sälja sina tjänster

Vi har växt mycket sedan starten 2011

Över 4500 företag i en unik mix av branscher använder idag våran plattform. Även om vi är stolta över vår framgång och tillväxt hittills, arbetar vi hårt för att nya användare ska ges möjlighet till att kunna expandera och få sina verksamheter att växa. Vi uppmanar alla till att experimentera, ta risker, och pusha sina gränser.

Vi har växt mycket sedan starten 2013

Framtidens bokningar ligger i våra händer

Under de nästkommande åren kommer sättet personer bokar tider på och integrera med företag att förändras fundamentalt. Vid bokning kommer kunder att förvänta sig individuella valmöjligheter, flertalet alternativ, olika betalningsmöjligheter, tidspåminnelser och detaljer om bokningen. Det är en otroligt spännande tid för denna industrin och vi är exalterade över att stå i centrum av det.

Framtidens bokningar ligger i våra händer
Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig