Hur fungerar det?

Boka en tid
1
Betalar bokningen
2
Tar emot en unik kod i bokningsbekräftelsen
3
Koden synkas till kodlåset
4
Kunder kommer fram och slår in sin kod
5
Dörren öppnas
6

Unik kod används som nyckel

Passagesystem är ett perfekt alternativ när många människor ska passera genom en dörr och med BokaMeras passagesystemstjänst kan ni helt automatiserat ge besökare tillträde till lokalen under bokad tid.

När kund slutför sin bokning i bokningssystemet och betalning görs online, skickas det per automatik ut en engångskod via e-post eller SMS. Alla koder är unika och ger endast tillträde vid tiden för bokningen.

Fungerar med flera passagesystem

BokaMeras passagesystemstjänst fungerar ihop med flera olika passagesystem. Har du ett passagesystem idag och är nyfiken, tveka inte att kontakta oss så hjäler vi dig att komma igång.

Några av de system vi stödjer är

  • RCO
  • Vanderbilt (Omnis)
  • Axema

Koden synkas automatiskt till ditt kodlås

Lösningen är perfekt för sporthallar, gästlägenheter, stuguthyrningar och övriga lokaler som vill effektivisera processen vid bokning då ansvarig person på plats nu slipper dyr och osäker hantering av nycklar.

Allt sker automatiserat och eftersom koden är personlig och endast gäller en gång, kan ni med säkerhet vara trygga med att endast betalande och behöriga gäster ges tillträde till era lokaler under utsatt tid.

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig