BokaMera

De flesta företag, organisationer och andra letar hela tiden efter arbetssätt för att effektivera både för sig själva och framförallt för sina kunder. Tidigare var telefonen det verktyg man använde när man skulle boka in tider, möten eller annat men det skapade också mer kostnader för företag men också för kund då tillgänglighet inte alltid var den bästa då man var tvungen att passa tider. Genom att använda telefonen behövde man en kundtjänst som inte alltid var tillgänglig utan det fanns telefontider och det kunde vara ett bekymmer för den som bokar. I samband med att internet och att det digitala har tagit över mer av vår vardag så är även digitala bokningar ett faktum.

 

”För företag finns det en rad olika fördelar med att vara bokningsbar på nätet och sidan bokamera.se är ett hyperintressant företag som har implementerat detta digitala tankesätt.”

Gör ditt företag digitalt du också med BokaMeras bokningssystem

Fördelar med att vara bokningsbar online

Ekonomiskt– Spara in på att slippa anställa receptionist och motsvarande administrativ personal. En härlig funktion som dessutom kan öka på merförsäljningen är Rabattkoder där du med ett par enkla knapptryck kan visa upp egna specialerbjudanden för besökarna. Som företagare är det viktigt att kunna tillhandahålla olika betalningsmetoder. Vi löser det genom att ge dig möjligheten att aktivera vårt integrerade betalningssystem.

 

Automation – Håll koll på telefontider och automatisera bokandet. Som kund kan man få en överblick när det finns en ledig tid och på så sätt kunna planera sin vardag enklare. Många misstag som oftast har orsakats av den mänskliga faktorn försvinner också där det ibland har hänt att det har skett dubbelbokningar eller liknande. Med digitala bokningar kan man som kund själv styra över sitt schema och man får oftast också ett digitalt kvitto så man slipper tråkiga överraskningar. Man kan naturligtvis också boka av och det bästa är att man kan göra det precis var som helst och när som helst. En extra intressant funktion för dig som har passagesystem är att vi med vår kodlåsintegration, med enkelhet, kan koppla ihop ditt bokningssystem med olika passagesystem. Du får temporära koder tilldelade, automatisk och blixtsnabbt!

 

Full flexibilitet - Som företagare är det mycket smidigare att låta ett digitalt system ta hand om bokningar. Du som kund kan smidigt sitta hemma i soffan eller på tåget och boka tider vilket gör det till en Win-Win situation för alla parter. De allra flesta företag men också myndigheter har idag ett digitalt bokningssystem där man kan boka det allra mesta. Man kan också se detta ur ett säkerhetsperspektiv där enbart en själv kan boka tider och även avboka, något som inte var fullt möjligt med tidigare system.

 

Säkerhet - De allra flesta företag använder sig av olika program för identifiering som säkerställer att det är verkligen du som bokar. Detta kan kännas väldigt tryggt, speciellt om man bokar tid inom vård eller andra viktiga samhällsfunktioner.  

Tillgänglighet - Våra liv förenklas av olika digitala verktyg och bokningar digitalt är ett av dem. För de allra flesta företag eller organisationer underlättar det att ha ett system där ens kunder eller besökare kan boka tid under dygnets alla tider. Förutom att det förenklar så är det idag viktigt som företagare att tillhandahålla en schysst och modern bokningssida online som skapar ett professionellt intryck.

Sammanfattat

Genom att investera i att vara bokningsbar online så skapas en effektiv process där både kund och företag/organisation slipper mellanhänder och som sparar tid men också pengar.

Ekonomiskt, Automatiskt, Flexibelt, Säkert och Tillgängligt!

Minska den administrativa tiden med BokaMeras bokningssystem

Hemsidan bokamera.se är ett väldigt tydligt exempel på en tjänst som levererar allt detta och lite till.

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig