BokaMera

Flexibilitet och kvalitet med BokaMera bokningssystem

BokaMera låter våra kunders egna kunder boka deras tjänster från alla enheter, när som helst och var som helst. Flexibelt, inte sant? Vi tycker om flexibilitet, vi har skräddarsytt funktioner för våra kunder och framförallt så har vi den bästa kundtjänsten och support ni kan föreställa er! Vi vill se hela Sverige bokningsbar och ge er som företagare mer tid att lägga på era kunder och mindre tid på administration.

BokaMera är ett program med mycket kompetens och många års erfarenhet inom både utveckling och service.

Boka deras tjänster från alla enheter, via dator, mobil och bokningsappen när som helst, från var som helst.

Kostnadsfritt, men i toppkvalité

När du väljer att prova på BokaMera förpliktar du aldrig dig till något. Tjänsten har inte några bindningstider på våra licenser och du kan säga upp den när du vill. Uppsägningstid tillämpas vid uppsägning av licens enligt våra Användarvillkor.

Att en av våra tjänster är gratis innebär definitivt inte att vi kompromissar med kvalitén. Vi tycker endast om funktioner i toppkvalitet. 

Supporten är viktig för oss och vi har massor med tips och tricks för hur du kan få BokaMeras bokningssystem att fungera bäst för just ditt företag, förening eller organisation. Du får även hjälp med marknadsföringstips, en blogg som du kan läsa till morgonkaffet och alla våra andra funktioner. 

Väljer du att sedan fortsätta och förlänga din plan, då är det väldigt bra priser som gäller.

Ett flexibelt bokningssystem

Vårt system erbjuder en rad smarta funktioner, som låter dig använda bokningssystemet i många olika branscher. När du satsar på BokaMera kan du räkna med följande tjänster i topp kvalitet:

Se omdömen på Trustpilot för BokaMera

Anpassningsbart och uppdaterat system

Vårt system är förutom anpassningsbart även “up to date”. Vi utför uppdateringar dagligen, vi har kontroll över om ett tekniskt fel skulle uppstå och vi testar och kvalitetssäkrar tjänsten för att endast erbjuda det allra bästa. 

Dessutom lyssnar vi på våra kunder. Vi ber om feedback, vi älskar konstruktiv kritik av tjänsten och vi tar åt oss allt som våra kunder säger med målet att förbättra. Vi anser att vår tjänst är skapad för våra kunder, därför är det A och O att låta våra kunder vara med när vi utvecklar vidare. Vi utför regelbundna användartester för att se till att alla våra gränssnitt är så användarvänliga och anpassade som möjligt. Vi moderniserar och vi ger järnet för att alltid erbjuda toppkvalitet! 

Dessutom utvecklar vi funktioner enligt kundens önskemål, allt för att BokaMera ska passa just din verksamhet.

Anpassningsbart och uppdaterat bokningssystem

Kom igång med BokaMera redan idag! 

Är du ute efter ett bokningssystem? Eller har ni redan ett som känns krångligt och som ni gärna kan tänka er att byta ut? Då kan ni komma igång med BokaMera redan idag! Vi erbjuder personlig kontakt med vår support och 1 timmes kostnadsfri* vägledning för att ni ska komma igång snabbt och smidigt. 

Erbjud era kunder en unik möjlighet att boka era tjänster smidigt, då kommer ni alltid vara förstahandsvalet för samtliga tjänster som ni erbjuder. 

*1 timme kostnadsfri vägledning för kunder med betalabonnemang. 595kr för kunder med ett gratisabonnemang.

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig att komma igång!