BokaMera

2020 var ett år som tvingade många att förändra sin vardag. Flera blev tvungna att arbeta hemifrån, gå ut bland folk så lite som möjligt, endast vid nödvändiga tillfällen så som inhandla mat, lämna och hämta barn i skolan och endast gå till och från jobbet för de som behövdes på plats.

När det kom till att träna, ökade försäljning av yogamattor, kettlebells, vikter och allmänna träningsredskap att ha i hemmet.

En av våra kunder tänkte om och startade sitt företag mitt i en rådande pandemi. Men hon tänkte helt rätt! Hon satte upp sitt bokningssystem hos BokaMera och med sina kunskaper inom bl.a. coaching och personlig träning, erbjuder hon nu kunder att boka träningspass online genom Zoom i realtid.

Jag (Therese, marknadschef på BokaMera), hoppade på trenden och bokade in ett pass. Man kan självklart välja att ha kameran på eller av (kan förtydliga att min kamera var av när jag tränade med Maria), när man loggar in på sitt pass. Jag bokade tiden via bokningsappen och la in i min kalender så jag inte skulle glömma. Så efter jobbet, hämtade jag barnen på skolan, och när maten stod på spisen gjorde jag ett träningspass i köket tillsammans med andra via Zoom runtom i Sverige, med ledning av Maria Granström. Kan varmt rekommendera att träna hemifrån. Testa du också!

"Jag jobbar med coaching i många former. Allt från individuella kostrådgivningstimmar till gruppträning i realtid.
Det är viktigt för mig att mina kunder och patienter finner det enkelt och smidigt att boka en eller flera tider åt gången. Ofta har man lite tid och då ska det gå snabbt, en bonus är också att du kan lägga in dina bokade träningstider i din egen kalender på din smartphone!

Jag tipsar alla mina kunder om att använda appen för att göra bokningarna ännu effektivare. BokaMeras system har snygg design som är enkel att använda och förstå, även om man är inne på sidan för första gången.

Maria Granström"

Boka onlineträning med Maria Granström via BokaMeras bokningssystem
Anslut dig till BokaMera - vi hjälper dig att komma igång!