BokaMera

Kristian Bendrén, grundaren bakom BokaMera brinner för det han jobbar med...

"Tanken jag hade när jag startade med att bygga tjänsten BokaMera var att jag ville göra det smidigt för kunder att kunna boka tid till vilken tjänst som helst under vilken tid som helst på dygnet. Min vision har sedan starten helt enkelt varit att göra hela Sverige bokningsbart."

Kristian satt en kväll efter jobbet och funderade på hur man kan maxa tiden på dygnet. Under dagen är många upptagna, och man hinner kanske inte ringa för att boka tid för däckbyte, läkarbesök eller frisörklippning. Så står man där på kvällen och inser att det inte blivit gjort. "Idén kom upp när jag insåg hur mycket tid både företagen och privatpersoner spenderar i att hantera bokningar både via telefon eller på papperskalender."

Från idé till verklighet var enda vägen: "Efter att jag några år utvecklat och byggt vidare på idéen så fick jag väldigt mycket positiv feedback vilket gjort att jag valde att vidareutveckla BokaMera, nu har jag ett fantastiskt team som bara växer och en tjänst med väldigt nöjda kunder."

I januari 2022 köpes BokaMera upp av Visma Spcs och är nu ett program/produkt av Visma Spcs.

Kristian, grundaren till BokaMeras bokningssystem
Anslut dig till BokaMera - vi hjälper dig att komma igång!