Dahlqvist bil i Ängelholm är en av våra nöjda kunder som använder sig av vårt bokningssystem. Titta på videon för att se hur BokaMera har hjälpt dem i sin vardag, särskilt under säsongen för däckskifte. "Tillgänglighet" är nog nyckelordet. BokaMeras tjänst har gjort verksamheten ännu mer tillgänglig för deras kunder.

Det låter lite kul men det vår tjänst gör är att hjälpa våra kunder att göra sitt jobb bättre, och naturligtvis att få fler nöjda kunder. Det är lite som kaka på kaka, våra nöjda kunder får i sin tur fler nöjda kunder. Helt utopiskt!

India Piercing i Helsingborg/Malmö använder sig av BokaMeras bokningssystem för att deras kunder enkelt ska kunna boka tider. Se vår intervju med dem när de berättar om hur BokaMera gjort vardagen enklare och även att de fått fler kunder.

Kristian Bendrén, grundaren bakom BokaMera brinner för det han jobbar med..

"Tanken jag hade när jag startade med att bygga tjänsten BokaMera var att jag ville göra det smidigt för kunder att kunna boka tid till vilken tjänst som helst under vilken tid som helst på dygnet. Min vision har sedan starten helt enkelt varit att göra hela Sverige bokningsbart."

Kristian satt en kväll efter jobbet och funderade på hur man kan maxa tiden på dygnet. Under dagen är många upptagna, och man hinner kanske inte ringa för att boka tid för däckbyte, läkarbesök eller frisörklippning. Så står man där på kvällen och inser att det inte blivit gjort. "Idén kom upp när jag insåg hur mycket tid både företagen och privatpersoner spenderar i att hantera bokningar både via telefon eller på papperskalender."

Från idé till verklighet var enda vägen: "Efter att jag några år utvecklat och byggt vidare på idéen så fick jag väldigt mycket positiv feedback vilket gjort att jag valde att vidareutveckla BokaMera, nu har jag ett fantastiskt team som bara växer och en tjänst med väldigt nöjda kunder."

Hur mäter vi resultaten av vår tjänst?

Förutom att ha nära kontakt med våra kunder, erbjuda support och vägledning samt alltid samla in feedback kring hur vi kan bli bättre finns även en rad andra sätt att mäta om vår tjänst gör kunder nöjda. Exempel på det är Omdömena om BokaMera som finns på nätet, bland annat på Trustpilot. Vi lyfter ett par omdömen nedanför, men ni kan gärna läsa fler på https://se.trustpilot.com/review/bokamera.se.

Omdömen från Trustpilot

Här hittar ni oss!

info@bokamera.se

Facebook: BokaMera

Instagram: @bokameraab

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig