BokaMera

Enkelt bokningssystem online låter dina kunder boka själva dygnet runt

Vi på BokaMera vet att flexibilitet och effektiva bokningar är a och o för dig som arbetar med tidsbokade kundmöten. Istället för att lägga din dyrbara tid på att svara i telefon eller på mejl, ger ett effektivt bokningssystem dig mer tid över för att ta hand om dina befintliga kunder och för att bearbeta nya kunder. För att inte tala om att kunderna formligen älskar bra och flexibel kundservice i form av tillgänglighet dygnet runt för bokning online eller via BokaMeras app.

Stärk ditt erbjudande med bokningssystemet

Marknadsför att du erbjuder onlinebokning genom att länka till din bokningssida i dina sociala mediekanaler och börja ta emot bokningar direkt. Du kan koppla på en rabattkod i bokningssystemet för att ge kunderna möjlighet att prova bokning online. Väl inne i bokningssystemet talar fördelarna för sig själva. Detta är ett effektivt sätt att visa nya och befintliga kunder hur enkelt det är att boka en tid hos dig online via systemet - dygnet runt.

Enkelt bokningssystem online låter dina kunder boka själva dygnet runt

Flexibelt och enkelt bokningssystem från BokaMera

Bokningssystemet från BokaMera är framtaget speciellt för att det ska vara enkelt och logiskt för kunderna att själva hitta och välja den tid och tjänst som passar dem. Det ska vara lika enkelt att boka om eller avboka tiden om det skulle behövas. BokaMeras bokningssystem är tillgängligt online, dygnet runt så dina kunder kan boka tider hos dig när det passar dem. Bokningssystemet fungerar lika bra på mobilen som i datorn eller på surfplattan eller via BokaMeras app.

BokaMeras online bokningssystem passar många olika branscher där tidsbokning används. Vårt bokningssystem är användbart om du är frisör, massör eller fotterapeut. Bokningssystemet passar även om du driver yogastudio, gym, escape rooms, paddel-, tennis- eller annan sportanläggning där BokaMeras RCO kodlåstjänst möjliggör att helt automatiserat ge besökare tillträde till lokalen under bokad tid. Bland våra kunder finns även företag som använder bokningssystemet för cykeluthyrning och semesteruthyrning.

Erbjudande och tjänster i bokningssystemet

I bokningssystemet kan du ge en tydlig beskrivning av den eller de tjänster du erbjuder. Det gör det enkelt för kunden att bilda sig en uppfattning om vad du erbjuder och prisbilden för dina tjänster. Eftersom bokningssystemet är integrerat med din hemsida, kan de göra sin bokning direkt på ett och samma ställe.

Tänk själv på fördelarna i form av tid som uppstår när kunderna själva hanterar sina egna bokningar och du lägger ner mindre tid på telefonsamtal och administration. Tid som du istället kan ägna åt att marknadsföra och utveckla din verksamhet! Kopplar du dessutom på automatiska påminnelser minskar du naturligt risken att någon kund uteblir från sitt besök. Via bokningssystemet kan du skicka ut automatiska påminnelser och nyhetsbrev.

Vår smidiga app

Med BokaMeras app har du dessutom alltid bokningar nära till hands. Appen finns både för dina kunder och för dig som administratör. Låt dina kunder boka tider via bokningsappen. Appen kan laddas ner både på Androids och iPhones.

BokaMeras bokningsapp via Google Play och App Store
Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig