Integrerat med toppmodernt passagesystem

BokaMera Display är integrerat med moderna och populära passagesystem såsom RCO eller Vanderbilt Omnis, dessa kan enkelt kopplas samman och då öppnas portar, dörrar och annat direkt i samband med den bokade tiden. 

Alla nyckelfunktioner i ett system

En annan bra sak med BokaMera Display är att man slipper köpa en dyr hårdvara. Som kund väljer man själv ut hårdvaran och betalar endast för bokningssystemet. Flexibelt och skräddarsytt för just den egna verksamheten. 

 • Man kan registrera alla medlemmar/kunder
 • Varje medlem/kund får en egen pinkod bestående av 4 siffror
 • Företaget väljer vad som ska kunna bokas och under vilka tider det ska kunna bokas
 • Användarna kan välja vad som ska bokas, när det ska bokas 
 • BokaMera Display låter dig skapa en enkel och tydlig tabellvisning som visar alla aktuella bokningar i ett system för en viss dag - perfekt för att ställa upp i receptionen, utanför dörren eller på kontoret
 • Man kan felanmäla objekt
 • Man kan annullera bokningar enkelt
 • Loggar ut automatiskt efter 10 sekunder av inaktivitet för att skydda användarens bokningar
 • Fungerar på alla surfplattor, skapad med en responsiv design som passar alla enheter

En modern Display

Den moderna skärmen används som en lokal bokningsplattform. Se den här videon för att se, hur den fungerar:

https://www.youtube.com/watch?v=Ei0QG93QepM

Boka on the go

Bokningar kan göras såväl på plats som i förväg, via mobil, surfplatta eller dator. Enkelt och smidigt, genom enbart några klick! Går en kund förbi och vill boka en tid? Då är det bara till att dubbelkolla om det är ledigt och boka direkt. 

Ett revolutionerande sätt att se på bokningar

BokaMera Display kan installeras överallt. Det är endast du som ställer kraven och som vet vad som är mest praktiskt för era kunder. Ni kan ha den i korridoren, utanför lokalen eller i receptionen. Det enda som krävs är en surfplatta och en licens hos BokaMera.

Gränssnittet är snyggt och användarvänligt. Man ser allt i en praktisk och tydlig tabell vilket säkerställer att man inte får dubbelbokningar. 

Passar alla surfplattor, när som helst, var som helst

Bokningssystemet kan användas från precis vilken enhet du vill. Vi har utformat ett modernt display system som passar alla typer av surfplattor och som är lika användarvänligt oavsett vilken skärm man befinner sig bakom. 

Men det bästa är att man kan testa på helt gratis!

Visst är det skönt att testa något utan att vara tvungen att betala för det? BokaMera kan man testa helt gratis. Sedan är det följande låga priser som gäller:

Bokningssystemet kostar 199kr/månad i sitt grundutförande, för varje bokningsskärm tillkommer sedan 199kr/månad. Inga andra extra avgifter. Man köper hårdvaran själv. Kundsupport ingår, samt hjälpa att komma igång och installera systemet. Dessutom går det fort, man kommer igång med all på 1 timme. 

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
 • Inga betalkort behövs
 • Enkelt att komma igång
 • Det är gratis att registrera sig