Gratis testperiod


Testa redan idag - ni är igång på 60 minuter! Det är gratis att testa systemet i 30 dagar utan några förpliktelser.

Erbjudande


Just nu har vi ett erbjudande där vi bjuder på hela 90 minuters personlig genomgång då vi hjälper er att sätta upp ert bokningssystem och tipsar om hur ni blir bokningsbara. Använd koden BOKABRF när ni bokar tjänsten Startup - Personlig vägledning att bli bokningsbar på internet nedan . Erbjudandet är värt 1295 kr.

Varje medlem läggs upp i ett register och kan boka tider. Som en extra säkerhet, går det att koppla på en unik pinkod för varje medlem som anges vid varje bokning. I bokningssystemet görs tider och lokaler tillgängliga för bokning enligt ett rullande schema eller fasta tider. Varje medlem bokar till exempel själv sin tvättid enligt tidsintervallet ni har skapat. Systemet är flexibelt och ger er stora möjligheter att anpassa bokningsmöjligheterna efter just er bostadsrättsförenings behov.

Smidig överblick på bokningarna

Via bokningssystemet kan du välja att sätta ett pris på till exempel uthyrning av gästlägenhet eller festlokal. Betalning direkt vid bokningen stöds av systemet. Du kan också ange eventuella bokningsregler som gäller i bostadsrättsföreningen, till exempel hur många tider varje medlem kan boka.

Bokningstavla som tillval

Ni kan också sätta upp en surfplatta utanför tvättstugan där medlemmarna kan se tillgängliga bokningstillfällen och göra en direktbokning på skärmen.

Testa gärna vår bokningstavla i detta demot https://bokamera.se/laundry/

Bokningstavla som tillval

Koppla på ett passagesystem

Ett passagesystem är ett perfekt alternativ när många människor ska passera genom en dörr och du vill slippa hantera nycklar. Med BokaMeras tjänst kopplad till ledande aktörer inom passagesystem som RCO och Vanderbilt (Omnis) kan ni helt automatiserat ge besökare tillträde till bostadsrättsföreningens lokaler med hjälp av en unik kod som bara fungerar under den bokade tiden.

Koppla på ett passagesystem
Bokningssystemet fungerar med Vanderbilt, RCO och Axema

SMS-påminnelse

I bokningssystemet finns en funktion för automatisk sms-påminnelse, en bra funktion för att era medlemmar i bostadsrättsföreningen inte ska missa sin bokning. I systemet finns anpassade meddelandemallar att utgå ifrån.

SMS-påminnelser

Håll koll via appen

BokaMera erbjuder appar både för Android och iPhone-telefoner. I apparna kan medlemmarna i bostadsrättsföreningen se sina kommande bokningar och både boka samt avboka tider. Enkelt och smidigt att alltid ha informationen nära till hands! Som administratör av bokningssystemet har du de mest användbara funktionerna i appen. Du ser alltid det aktuella bokningsläget vart du än befinner dig och kan hjälpa till om medlemmarna behöver stöd eller hjälp med sina bokningar.

Håll koll via appen

Uppdatera medlemmarna via nyhetsbrev

Via BokaMeras bokningssystem kan du enkelt skicka ut nyhetsbrev till medlemmarna i medlemsregistret. Du når snabbt ut till alla bostadsrättsföreningens medlemmar med aktuell information om fastigheten, kommande aktiviteter, reparationer etc.

Gratis hemsida ingår

Gör bokningssystemet tillgängligt för medlemmarna via er bostadsrättförenings hemsida. Om ni inte redan har en hemsida, erbjuder BokaMera en kostnadsfri version där ni kan lägga upp nyheter, dela information med medlemmarna och göra bokningsreglerna tillgängliga.

Gratis hemsida ingår

Testa en demo för bostadsrättsföreningar

På BokaMera kan du testköra en demoversion som visar alla funktioner i bokningssystemet. Det är fritt fram att göra testbokningar och prova systemet fullt ut på detta konto. Har du specifika frågor kring behoven i just din bostadsrättsförening går det bra att boka en tid med vår support.