Gratis testperiod


Testa redan idag - ni är igång på 60 minuter! Det är gratis att testa systemet i 30 dagar utan några förpliktelser.

Erbjudande


Just nu har vi ett erbjudande där vi bjuder på hela 90 minuters personlig genomgång då vi hjälper er att sätta upp ert bokningssystem efter att ni enkelt registrerat er bostadsrättsförening. Använd koden BOKABRF när ni bokar tjänsten Startup - Personlig vägledning att bli bokningsbar på internet nedan . Erbjudandet är värt 1295 kr.

Fördelar med bokningssystem för styrelsen

 • Koppla bokningar till er hemsida och bokningsapp - båda ingår gratis hos oss
 • Slipp hantera manuella bokningar och nycklar
 • Ha full kontroll på kommande bokningar av lokaler
 • Integrera bokningar med ett passersystem för brf för ökad säkerhet
 • Informera medlemmar smidigt angående deras bokningar med själp av e-mail och SMS-påminnelser
 • Skicka nyhetsbrev

Fördelar med bokningssystem för medlemmar

 • Få information gällande bokningar där det passar dig - via hemsida, app, mail eller sms
 • Boka och se bokningar av gemensamma utrymmen direkt i din telefon
 • Vi erbjuder passersystem för bostadsrättsföreningar för ökad trygghet

Hur fungerar bokningssystemet?

BokaMera är skapat för att vara flexibelt. Därför kan ni i stor utsträckning anpassa bokningsmöjligheterna så det passar just er bostadsrättsförenings behov.

Varje medlem läggs upp i ett register, så att de själva kan boka tider. I bokningssystemet görs tider och lokaler tillgängliga för bokning enligt ett rullande schema eller fasta tider.

Som en extra säkerhet går det dessutom att använda en unik pinkod för varje medlem, som då anges vid varje bokning. Det går också att ange eventuella bokningsregler som gäller i bostadsrättsföreningen, till exempel hur många tider varje medlem kan boka.

Nedan följer exempel på hur vårt bokningssystem för bostadsrättsföreningar kan användas.

Online kalender i adminpanelen där du lätt kan se alla dina kunders bokningar

Via bokningssystemet kan du välja att sätta ett pris på till exempel uthyrning av gästlägenhet eller festlokal. Betalning direkt vid bokningen stöds av systemet. Du kan också ange eventuella bokningsregler som gäller i bostadsrättsföreningen, till exempel hur många tider varje medlem kan boka.

Gör det lätt att boka tvättstuga

Bokning av tvättstuga blir riktigt smidigt med ett bokningssystem! Med fasta tidsintervall för tvättider, kan medlemmar boka tvättid och mer i appen:

 • Boka tvättid i bokningsappenapp
 • Se kommande bokningar
 • Avboka tvättid

Ett digitalt bokningssystem för er tvättstuga helt enkelt!

Vill ni komplettera ert bokningssystem ytterligare? Vi erbjuder en bokningstavla för tvättstuga eller andra lokaler, i form av en surfplatta. Där kan medlemmar se tillgängliga bokningstillfällen och göra en direktbokning på skärmen.

Vill ni se hur vår bokningstavla fungerar? Klicka nedan för att testa den!

Bokningstavla anpassad för tvättstuga och möteslokaler

Koppla på ett passersystem

Ett passersystem är ett perfekt alternativ när många människor ska passera genom en dörr och du vill slippa hantera nycklar. Med BokaMeras kopplad till ledande aktörer inom passersystem som RCO och Vanderbilt (Omnis) kan ni helt automatiserat ge besökare tillträde till bostadsrättsföreningens lokaler med hjälp av en unik kod som bara fungerar under den bokade tiden.

Koppla på ett passersystem

SMS-påminnelse

I bokningssystemet finns en funktion för automatisk sms-påminnelse, en bra funktion för att era medlemmar i bostadsrättsföreningen inte ska missa sin bokning. I systemet finns anpassade meddelandemallar att utgå ifrån.

SMS-påminnelser

Håll koll via bokningsapp

BokaMera erbjuder appar både för Android och iPhone-telefoner. I apparna kan medlemmarna i bostadsrättsföreningen se sina kommande bokningar och både boka samt avboka tider. Enkelt och smidigt att alltid ha informationen nära till hands! Som administratör av bokningssystemet har du de mest användbara funktionerna i appen. Du ser alltid det aktuella bokningsläget vart du än befinner dig och kan hjälpa till om medlemmarna behöver stöd eller hjälp med sina bokningar.

Håll koll via appen

Uppdatera medlemmarna via nyhetsbrev

Via BokaMeras bokningssystem kan du enkelt skicka ut nyhetsbrev till medlemmarna i medlemsregistret. Du når snabbt ut till alla bostadsrättsföreningens medlemmar med aktuell information om fastigheten, kommande aktiviteter, reparationer etc.

Gratis hemsida ingår

Gör bokningssystemet tillgängligt för medlemmarna via er bostadsrättförenings hemsida. Om ni inte redan har en hemsida, erbjuder BokaMera en kostnadsfri version där ni kan lägga upp nyheter, dela information med medlemmarna och göra bokningsreglerna tillgängliga.

Gratis hemsida ingår

Testa en demo för bostadsrättsföreningar

På BokaMera kan du testköra en demoversion som visar alla funktioner i bokningssystemet. Det är fritt fram att göra testbokningar och prova systemet fullt ut på detta konto. Har du specifika frågor kring behoven i just din bostadsrättsförening går det bra att boka en tid med vår support.