Olika typer av verksamheter med uthyrning

Systemet lämpar sig för alla möjliga typer av uthyrning, från släp, kajaker, kanoter, cyklar, padelrack, tennisrack, segway till båtar, jetski med mera. Produkterna som uthyrs kan sättas upp i olika priskategorier och man kan även ha olika priser för medlemmar, respektive icke medlemmar. Systemet visar vilken produkt som är tillgänglig för uthyrning en viss dag under en viss tid, och detta uppdateras i realtid så att bokningar aldrig överlappar varandra. 

Skräddarsydd lösning för bokning

Ni bestämmer själva hur många objekt kunden kan boka i en och samma bokning samt hur länge kunden får boka objektet. Kunden ser lediga objekt för uthyrning i realtid, kan läsa om det som ska hyras och dessutom så får kunden möjlighet att betala direkt. Det underlättar administrationen för er och processen för kunden. Dessutom är ni säkra på att ni får in er betalning när kunden ska hyra. Det enda som kvarstår är att hämta upp objektet vid tidpunkten för bokningen. Påminnelsen skickas såklart automatiskt, innan. 

Håll koll på allt från datorn eller mobilen

I er användarvänliga adminpanel har ni ett enkelt gränssnitt. Arbetet som ni lägger ner på verksamheten förminskas markant då systemet håller koll på allt åt er. Ni håller i er tur koll på alla bokningar, betalningar osv. på ett och samma ställe. Dessutom kan ni enkelt nå ut till kunden genom att skicka ut personliga meddelanden till kunden. Även admin får påminnelser i samband med en bokning, så att ni aldrig glömmer bort en avtalad uthyrning. 

Uthyrning utan bemanning - vårt moderna passagesystem

Det bästa med BokaMera är att man kan ha en uthyrningsverksamhet som man inte ens behöver bemanna. Ni kan integrera med vårt passagesystem och erbjuda kunden att boka och hämta ut objekt även om lokalen är obemannad. Allt sker säkert med engångskoder och ni har ju redan tagit betalt i förväg, vilket gör hela processen smidig och inte minst kundvänlig.  

BokaMera ger mycket, med minimal spenderad tid. Dra nytta av alla moderna funktionerna som låter er:

  • Skicka nyhetsbrev 
  • Arbeta med kampanjkoder till dina kunder
  • Marknadsföra 
  • Se rapporter och statistik
  • Visa upp er verksamhet via en snygg hemsida eller integrera med er nuvarande hemsida. 
  • Erbjuda era kunder bokningar av objekt som ni hyr ut, från var som helst, när som helst i ett snyggt gränssnitt med 3 enkla steg
  • Ha tillgång till en adminpanel från vilken ni enkelt kan administrera bokningarna

Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
  • Inga betalkort behövs
  • Enkelt att komma igång
  • Det är gratis att registrera sig