Tillgänglighet hjälper till i vardagspusslet

Både för den som ska träna och för den personliga tränaren. Det är viktigt att kunna boka tider enkelt, var som helst och att aldrig missa en bokad tid. Om du går hos en PT och vill underlätta bokningen för dig och jobbet för din tränare, då kan du tipsa honom eller henne om denna artikel. Är du själv PT eller har du tankar kring att bli en personlig tränare? Då kan du komma igång snabbt och enkelt. Vi utgår från att du redan har expertisen, alltså är en träningsexpert. Nästa steg du behöver ta är att bli känd och synlig så att du kan få kunder.

En presentationshemsida är ditt visitkort

Som PT är det viktigt att du beskriver dig själv, vad du kan, hur du kan hjälpa andra och eventuellt visa före och efter bilder av tidigare kunder. Att ha en snygg hemsida är därför basen. Där beskriver du dig själv, dina tjänster, priser och ger dina framtida kunder all information om dig. Denna kan du sedan dela och marknadsföra. 

Koppla din hemsida till ett bokningssystem

Det är modernt att vara tillgänglig online. Du kan antingen koppla din befintliga hemsida till ett bokningssystem eller välja att använda hemsidan som erbjuds ihop med bokningssystemet. Oavsett vilket du väljer är bokningen viktig. Med ett online system kan du bokas in snabbt och smidigt. Dessutom får du bra koll på allt, då du har kalender och påminnelser, så att du aldrig missar en bokning. Detta är en skräddarsydd lösning för bokning av dina PT sessioner.

Du bestämmer själv hur många timmar kunden kan boka i en och samma bokning samt hur länge en session ska vara, vad den ska kosta. Kunden ser lediga tider i realtid, kan läsa om träningen som ska bokas och dessutom så får kunden även påminnelse när det är dags för tiden.

Ta betalt i förskott

Med BokaMeras bokningssystem kan du ta betalt i förskott. Kunderna betalar i samband med bokningen, vilket gör att du får mindre administrativt arbete när tiden väl inträffar, då du redan tagit betalt. Du får dessutom en slags garanti, att en utebliven bokning är betald i förskott, och om kunden ej dyker upp så kan du själv avgöra om du ska ta pengarna, debitera en del av de eller boka om. Din del är riskfri.

Hur lång tid tar det att komma igång med bokningssystemet?

Du kan bli bokningsbar på under en timme. Du behöver endast lägga in all data och konfigurera ditt enskilda system. Dessutom finns vår support där för dig och vägleder dig genom hela processen, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att sätta upp din sida och göra dina PT sessioner bokningsbara online. 

BokaMera ger mycket, med nästan noll spenderad tid. Dra nytta av alla moderna funktionerna som låter dig synas:

 • Skicka nyhetsbrev 
 • Arbeta med kampanjkoder till dina kunder
 • Marknadsför dina PT tjänster
 • Se rapporter och statistik
 • Erbjuda dina kunder bokningar av träning från var som helst, när som helst i ett snyggt gränssnitt med 3 enkla steg
 • Ha tillgång till en adminpanel från vilken du enkelt kan administrera bokningarna, skicka meddelanden till dina kunder med mera. 

Håll koll i mobilappen

BokaMeras bokningstjänst kommer med en modern och användarvänlig app, som kan användas på alla mobila enheter. Detta ger dig som PT mobilitet. Du kan se dina kunder, bokningar, boka upp kunder direkt efter ett pass osv. Dessutom har du din egna kalender med schema med dig överallt. I mobilappen kan du:

 1. Skriva in noteringar om kunder under kundkortet, exempelvis detaljer om hälsa osv. som du måste ta hänsyn till.
 2. Skicka meddelanden till kunden. 
 3. Med endast ett knapptryck se nästa kund, och förbereda dig inför nästa pass. 
 4. Ändra bokningar direkt i mobilen.
Anslut dig till BokaMera, vi hjälper dig komma igång
 • Inga betalkort behövs
 • Enkelt att komma igång
 • Det är gratis att registrera sig